Faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (Strakonicko) - Markytánová, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je identifikace faktorů ovlivňujících spokojenost návštěvníků Strakonicka a posouzení souladu jejich představ s reálným stavem. Vnímání kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu ve zvoleném regionu z hlediska poptávky a návrh opatření vedoucích ke zvýšení spokojenosti účastníků cestovního ruchu v jižních Čechách.
Factors Affecting a Visitors´ Satisfaction in South Bohemia (The Region of Strakonice)
Keywords: spokojenost návštěvníků; primární nabídka; sekundární nabídka; kvalita; kvantita; poptávka; visitors' satisfaction; primary offer; secondary offer; quality; quantity; demand