Použití kalkulačky na interaktivní tabuli ve výuce matematiky na 1. stupni ZŠ - Hölzlová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou použití kalkulačky jako učební pomůcky ve výuce matematiky na 1. stupni ZŠ, a jejím přínosem pro rozvoj matematického myšlení a budování číselných pojmů. Součástí diplomové práce je sborník aktivit vytvořený pro aplikaci Kalkulačka na interaktivní tabuli. Obsahuje zajímavé úlohy na objevování světa čísel a početních operací. Sborník je určen pro učitele, kteří chtějí žákům zpestřit výuku matematiky.
Using Caluculator on Interaktive Whiteboard in Mathematics Currcula at Primary School
Keywords: interaktivní tabule; kalkulačka; sbírka úloh; matematika; interactive whiteboard; calculator; exercise collection mathematics