Monitoring hlukové zátěže okrajových částí Českých Budějovic způsobené zemědělskou činností. - Bouda, Pavel (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá posouzením hlukové zátěže ze zemědělské výroby v okrajových částech Českých Budějovic, vyhodnocením naměřených parametrů a jejich porovnáním s hygienickými limity maximálního dovoleného hlukového zatížení.
Monitoring of noise load in surrounding parts of České Budějovice caused by agricultural activity
Keywords: hluk; hlukové zatížení; zemědělská technika; České Budějovice; noise; noise load; agricultural; technology; České Budějovice