Reverzní logistika v potravinářských logistických řetězcích - Valta, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2015)
Předkládaná bakalářská práce se zaměřuje na optimalizaci potravinářského řetězce společnosti Kaufland ČR v. o. s. z hlediska reverzních logistických toků. Práce popisuje zpětné toky uvnitř řetězce za účelem deskripce kritických faktorů. Součástí práce je návrh opatření na zlepšení systému nakládání s klíčovým zdrojem zpětných toků, kterým je tříděný papír, a to včetně uvedení úspor při realizaci.
Reverse Logistics in Food Supply Chains
Keywords: Logistika; reverzní logistika; logistický řetězec; vratné obaly; odpad; recyklace; Logistics; Reverse Logistics; Supply Chain; Returnable packaging; waste; recycling