Dopad COVID-19 na vybranou oblast služeb - Samcová, Vendula (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit ekonomické dopady opatření přijatých vládou v důsledku pandemie COVID-19 v České republice na gastronomické podniky a poskytovatele kadeřnických služeb. Hlavní metodou zjišťování informací ve výzkumné části je dotazníkové šetření na úrovni podnikatelských subjektů i spotřebitelské veřejnosti.
The Impact of the COVID-19 Pandemic on a Selected Area of the Services
Keywords: pandemie COVID-19; sektor služeb; vládní opatření; krize podniku; pandemic COVID-19; service industry; government measures; business crisis