Probační program - Právo pro každý den - Zajíček, Martin (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je popsat a vysvětlit na základě sekundární analýzy dat z dostupné tuzemské i zahraniční literatury, internetových zdrojů, potřebných právních předpisů a dalších dokumentů, s důrazem na nejnovější publikace, probační program Právo pro každý den.
Probation Programme - Street Law
Keywords: alternativní trest; mladiství; výchovná opatření; probační program; Právo pro každý den; alternative junishment; mladiství; Probation and Meditation Service; probation programme; Street law