Návrh a realizace reklamní kampaně - Rychlá, Marie (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce obsahuje návrh a realizaci reklamní kampaně, včetně zaúčtování nákladových položek. Reklamní kampaň je vytvořená pro vybraný produkt firmy. Reklamní kampaň je naplánovaná pomocí letáku a reklamy na Internetu.
Proposal and realization advertising campaign
Keywords: reklama; reklamní kampaň; reklama na internetu; advertisement; advertising campaign; advertisement on internet