Sériová a paralelní diagnostika u traktorů John Deere - Bílek, Martin (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato bakalářská práce detailně popisuje palivový systém Common Rail, kterým jsou vybaveny moderní traktory John Deere. V práci jsou popsány jednotlivé části palivového systému a princip činnosti jednotlivých komponent. Následně jsou představeny nástroje pro provedení sériové a paralelní diagnostiky na vybraných komponentech palivové soustavy a praktické provedení samotné diagnostiky. Závěrem jsou výsledky vyhodnoceny.
Serial and parallel diagnostics for John Deere tractors
Keywords: sériová diagnostika; paralelní diagnostika; palivová soustava vznětového motoru; Common Rail; vstřikování; serial diagnostics; parallel diagnostics; diesel engine system; Common Rail; injection