Problematika zájmena "jenž" v současném školském prostředí - Benáková, Monika (Jihočeská univerzita, 2020)
Tématem bakalářské práce je problematika zájmena jenž ve školském prostředí. V práci je zhodnocena literatura (odborné články, učebnice pro základní a střední školy, odborné učebnice) týkající se zájmena jenž a výuka tohoto zájmena na základních a středních školách. Na základě těchto vyhodnocení je navržena metoda vyučování této problematické látce.
The Problematics of the Pronoun "that" in the Contemporary School Environment
Keywords: jenž; výuka; zájmena; skloňování; that; education; pronouns; declension