Konstrukce fotopasti pomocí počítače RaspBerry Pi - Šváb, Daniel (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce je sestrojit funkční Fotopast pomocí minipočítače Raspberry Pi verze 2. Fotopast bude použita jako bezpečnostní kamera, která bude pořizovat fotografie na základě rozpoznání pohybu. Jakmile je pořízena fotografie, Raspberry Pi ji automaticky pošle vlastníkovi na email a na mobil pošle notifikaci o pohybu.
Construction photo trap using a computer RaspBerry Pi
Keywords: Raspberry Pi; kamera; pohyb; python; Raspbian; Fedora; Ubuntu; Raspberry Pi; camera; movement; python; Raspbian; Fedora; Ubuntu