Analýza protinádorového efektu ligandu fagocytárních receptorů - laminarinu in vitro - Štajnerová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce bylo zpracování literární rešerše o mechanismech protinádorové imunity a ověření protinádorového efektu ligandu fagocytárních receptorů - laminarinu v in vitro pokusech. Byly použity různé varianty cytotoxických testů a byl navržen optimální postup u tohoto typu experimentů.
Analysis of antitumor effect of phagocytic receptor's ligand - laminarin in vitro