Cenová analýza vybraných produktů - Křemenová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce je analýza vývoje cen zemědělských výrobců jatečného skotu a jatečných prasat, vývoj cen průmyslových výrobců hovězího a vepřového masa a vývoj spotřebitelských cen hovězího a vepřového masa. Teoretická část popisuje problematiku cen a analýzu časových řad. Praktickou část této bakalářské práce tvoří analýza cen vybraných produktů. Informace pro zpracování obou částí práce byly čerpány z odborné literatury a z internetu.
Price analysis of selected products
Keywords: cena; analýza; skot; prasata; hovězí maso; vepřové maso; price; analysis; cattle; pigs; beef; pork