Průzkum produktů turistického informačního centra v Litoměřicích v návaznosti na analýzu zážitkového marketingu - Kosinová, Vladimíra (Jihočeská univerzita, 2007)
Situační analýza produktů turistického informačního centra v Litoměřicích a využití zážitkového marketingu v jeho aktivitách.
Product research of tourist information centre in Litoměřice in accordance with event marketing analysis
Keywords: turistické informační centrum; zážitkový marketing; marketing událostí; Litoměřice; České středohoří; Tourist Information Centre; event marketing; hedonic tourism; Litoměřice; České středohoří