Tvorba pracoviště pro výrobu desek plošných spojů - Vítek, Václav (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce pojednává o různých metodách návrhu a výroby desek plošných spojů a jejich výhodách či nevýhodách. Součástí práce je konstrukce prototypu pro domácí výrobu desek plošných spojů. Tento prototyp bude ovládán pomocí mikrokontroléru ATmega32 s inteligentním LCD displejem, jehož funkčnost bude zajištěna správným zapojením všech součástek a naprogramováním v jazyce Bascom.
Creation of center for the manufacture of printed circuit boards
Keywords: Deska plošných spojů; DPS; ATmega32; Atmel AVR; Bascom; Osvitová jednotka; Printed circuit board; PCB; ATmega32; Atmel AVR; Bascom; Imagesetter