Návrh rekonstrukce a modernizace polní cesty. - Bašatová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2007)
Tématem této diplomové práce je vypracovat studii rekonstrukce polní komunikace v okolí Jindřichova Hradce ve dvou variantách. Následně jednu z variant dopracovat do stadia dokumentace pro vydání stavebního povolení. Podkladem je reálná mapa v měřítku 1 : 5000. Úkolem je stanovit nový průhěh trasy, konstrukci vozovky. Nová trasa je vedena tak, aby rekonstrukcí došlo ke zlepšení dopravní situace s ohledem na stávající cesty a komunikace. Výsledkem je projektová dokumentace pro vydání stavebního povolení.
The design of the field thoroughfares and their modernisation and reconstruction.
Keywords: rekonstrukce polní cesty; stavební povolení; projektová dokumentace; reconstruction of the field thoroughfares; building licence; project documentation