Prvky preventivního systému dona Boska v salesiánském středisku - Schovanec, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce se zabývá prvky preventivního systému dona Boska a způsoby, kterými jsou aplikovány zaměstnanci v konkrétním salesiánském středisku. První část bakalářské práce pojednává o výchově dona Boska a historickém vývoji činnosti salesiánů až po současnost. Dále je představeno Salesiánské středisko v Plzni a odůvodnění vzniku otázek a cílů výzkumného šetření. V praktické části probíhá samotná analýza rozhovorů s pracovníky střediska na základě předem stanovených otázek týkajících se pilíře náboženství preventivního systému dona Boska.
Elements of Don Bosco's Preventive System at Salesians Centre
Keywords: salesiánské středisko; preventivní systém dona Boska; dimenze náboženství; zaměstnanci střediska; kvalitativní přístup; Salesians center; preventive system of Don Bosco; dimension of religion; salesians center staff; qualitative approach