Analýza logistického systému ve společnosti ESAB Vamberk - Krupičková, Milena (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této bakalářské práce je analýza logistického systému ve společnosti ESAB Vamberk s.r.o. z hlediska materiálových a informačních toků a navržení vhodného řešení pro eliminaci kritických faktorů. Dílčím cílem je analýza skladového hospodářství zkoumaného subjektu. Pro získání informací byla využita metoda řízeného rozhovorů. Prováděla jsem řízené rozhovory se zaměstnanci z logistického oddělení, kteří mi poskytovali informace pro vyhotovení bakalářské práce. Navštívila jsem i zaměstnance z personálního oddělení, kteří mi poskytli informace o věkové struktuře a vzdělání technickohospodářských pracovníků a dělníků atd. S daným logistickým systémem jsem se seznámila během stáže, kterou jsem absolvovala v délce 6 týdnů.
THE ANALYSIS OF THE LOGISTICS SYSTEM IN THE COMPANY ESAB VAMBERK
Keywords: logistika; distribuce; sklad; svařovací komodity; logistic; distribution; warehouse; welding commodities