Využívání obnovitelných zdrojů energie v Jihočeském kraji a možnosti jeho financování na úrovni Evropské unie, celostátní a regionální - Říčková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2007)
Prioritním cílem této práce bylo provést analýzu možností financování využívání obnovitelných zdrojů energie a sestavit ucelený přehled těchto finančních možností. Dalším cílem byla analýza potenciálu Jihočeského kraje v oblasti využití obnovitelných zdrojů energie, analýza dostupnosti finanční podpory a návrh řešení stávající situace.
Using Renewable Energy Resources in the Region of South Bohemia, and the Possibilities of its Financing at the EU, National and Regional Levels
Keywords: obnovitelné zdroje energie; možnosti financování; strukturální politika; renewable energy resources; financing possibilities; structural policy