Vitelocyty karyofylidních tasemnic - Drobníková, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
U karyofylidní tasemnice Atractolytocestus huronensis, parazitující ve střevě kaprovitých ryb, byla pomocí světelné a transmisní elektronové mikroskopie studována vitelogeneze.
Vitellocytes caryophyllidean cestod
Keywords: Caryophyllidea; vitelogeneze; vitelocyty; Caryophyllidea; vitellogenesis; vitellocytes