Zhodnocení systému řízení reklamní firmy - Kosíková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2007)
V BP se zabývám problematikou systému řízení v reklamní firmě. Hlavním cílem bylo zhodnocení současného systému řízení a také návrh na možný rozvoj firmy. Dílčím cílem bylo navržení motivačního programu a systému odměňování pro pracovníky této firmy. V BP jsem využila několik metod - SWOT analýza - pro určení slabých a silných stránek této firmy, Porterovu analýzu, analýzu vnějšího prostředí i analýzu odvětví. Na základě provedených analýz byla pro firmu navržena určitá doporučení, které by pro firmu do budoucna měly velký přínos a zajistily by její konkurenceschopnost.
System assessment of publicity agency management
Keywords: zhodnocení systému řízení; malé a střední podnikání; marketing; komunikace; franchizing; SWOT analýza; Porterova analýza; motivace; návrh motivačního programu