Vývoj marketingové komunikace mezinárodního festivalu - Eliasová, Linda (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplová práce se zabývá marketingovou komunikací Mezinárodního festivalu outdoorovýcgh filmů (dále jen MFOF). Předmětem této práce je analyzovat dosud používanou marketingovou koncepci a způsob komunikace festivalu z hlediska jeho vývoje v rámci jednotlivých ročníků festivalu. Hlavním cílem bylo vytvoření návrhu učitých zlepšení vedoucích k úspěšnosti festivalu.
Developing Marketing Communications of International Festival
Keywords: marketing; marketingová komunikace; PR; reklama; filmový festival; outdoor; MFOF; marketing; marketing communication; PR; advertisement; outdoor; film festival; MFOF