Story maps a jejich využití v cestovním ruchu - Janota, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá moderním nástrojem Story maps, který je součástí nejrozšířenějšího geografického softwaru ArcGIS online, a jeho využitím v cestovním ruchu. V práci je popsán postup tvorby a struktura story map. Výstupem práce je 6 story map, které využívá společnost Czech bike tours s.r.o. při svých vícedenních cyklistických výletech po České republice.
Story maps and their use in tourism
Keywords: Story mapy; ArcGIS online; GIS; Web GIS; Cestovní ruch; Story maps; ArcGIS Online; GIS; Web GIS; Tourism