Marketingový plán fitness centra - Jindrová, Sarah (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá způsobem sestavení marketingového plánu, podle kterého by firma SPORTCENTRUM Delfín, s.r.o. mohla postavit svou pozici v konkurenčním prostředí. Výsledkem práce je zhodnocení současného marketingového plánu a navržení jeho aktualizace pro další období.
Marketing Plan of a Fitness Center
Keywords: marketing; marketingový plán; marketingový mix; situační analýza; fitness centrum; marketing; marketing plan; marketing mix; situational analysis; fitness center