Systém řízení kvality ve vybraném podniku - Zemanová, Michala (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá systémem managementu kvality. Cílem práce je analýza současné situace systému řízení kvality ve vybraném podniku a na základě zjištěných výsledků navrhnout jeho případná zlepšení. Pro účely této práce byla vybrána společnost Banes, s.r.o. se sídlem v Soběslavi.
Quality management system in a selected company
Keywords: kvalita; systém řízení kvality; standardy ISO; zlepšení; metody; náklady kvality; model PAF; quality; quality management system; ISO standards; improvement; methods; quality costs; model PAF