Okenní manažer KDE - Tvorba výukových materiálů - Vaněček, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá okenním manažerem KDE. Jejím cílem je podpořit užívání Linuxu, zejména okenního manažeru KDE. Tato práce má sloužit jako uživatelská příručka pro úplného začátečníka v Linuxu, či málo zkušeného uživatele.
Window manager KDE - E-learning
Keywords: KDE; Linux; KDE; Linux