Sukcese dřevin do neobhospodařovaných mokrých luk na Třeboňsku - Ovsíková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce představuje grantovou žádost na projekt zabývající se sukcesí dřevin do neobhospodařovaných mokrých luk na Třeboňsku od 50.let do současnosti.
Succession of woody species into unmanaged wet meadows in Třeboňsko
Keywords: succession; wet meadow