Analýza využití nákladní automobilové dopravy ve vybrané firmě. - Kuran, Jiří (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zaměřuje na moderní dopravní zařízení užívaná v nákladní automobilové dopravě s problematikou zaměřenou na optimální využití v závislosti na charakteru dopravovaných břemen a na charakteru dopravních tras. V závěru prácě navrhuji moderní dopravní zařízení pro vybranou firmu.
Analysis of the use of freight traffic in the selected company
Keywords: nákladní automobil; doprava; manipulace s materiálem; truck; transport; material handling