Návrh a realizace dataloggeru na bázi procesoru Atmel AVR pro fotovoltaické panely. - Tomášek, Bohumír (Jihočeská univerzita, 2011)
Návrh a realizace dataloggeru na bázi procesoru Atmel AVR pro fotovoltaické panely pojednává o využití procesoru Atmel AVR pro sběr dat (napětí, proud, teplota) s následnou prezentací zpracovaných dat na PC.
Design and implementation of data logger based on Atmel AVR for photovoltaic panels
Keywords: Současné trendy; fotovoltaické panely; datalogger; měřící systémy spolupracující s PC; binární čítač; operační zesilovač; jednočipové procesory ATMEL AVR.; Current trends; photovoltaic panels; data logger; measuring systems; working with computer; binary counter; an operational amplifier; single-chip processors ATMEL AVR.