Farnost Netolice v 1. polovině 20. století ve světle kronik - Petrášková, Věra (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá dějinami obce Netolice po stránce náboženského života, ukazuje na předválečné období, na dobu 1. světové války. Řeší se doba meziválečná a 2. světová válka.
The parish of Netolice in the early 20th century in the chronicles point of view
Keywords: škola; náboženský život; válka; school; religious life; war