Analýza vnitřního prostředí vybraného podniku - Machová, Martina (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo zhodnocení současné situace podniku pomocí vybraných analýz vnitřního prostředí. Na základě takto zjištěných údajů jsou navrhnuty možné změny, proto aby si firma udržela nebo zlepšila svou pozici na trhu. Dále je vypracována SWOT analýza, z jejího výsledku vyšlo doporučení využít své silné stránky k eliminaci hrozeb. Také jsou navrhnuty dvě strategie, které by měli vést k ziskovosti podniku v následujících obdobích
Analysis of the internal environment of a selected company
Keywords: vnitřní prostředí podniku; finanční analýza; lidské zdroje; návrh strategie; SWOT analýza; podniková strategie; management; analysis; strategy; current situation; company; the internal environment of business; financial analysis