Cross-border cooperation in entrepreneurial activities based on business centres - Ellingerová, Anna (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této diplomové práce bylo zmapování činnosti regionální kanceláře CzechInvestu pro kraj Vysočina se sídlem v Jihlavě související s podporou zahraničních podniků a investorů. Jinými slovy úkolem bylo odhalit spektrum zahraničních klientů této kanceláře a zjistit jakým způsobem a do jaké míry těmto zahraničním klientům regionální kancelář svými službami pomáhá. Sekundárním cílem bylo dále uvést danou problematiku pomocí teoretického základu a vymezením základních pojmů souvisejících s podnikáním obecně, s malými a středními podniky či podporou podnikání v České republice.
Cross-border cooperation in entrepreneurial activities based on business centres
Keywords: CzechInvest; malé a střední podniky; podpora podnikání a investic; konkurenceschopnost; rozvoj regionu; Vysočina; CzechInvest; small and medium-sized enterprises; support for business and investment; competitiveness; development of the region; Vysočina Region