Dotace v účetnictví střední školy - Novotná, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této práce bylo analyzování postupu při získání dotace z fondů Evropské unie. Konkrétně z regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad, který je určen pro region soudržnosti Jihozápad ? Jihočeský a Plzeňský kraj.
Subsidy accounts Secondary School
Keywords: žadatel; žádost; dotace; fondy; záměr; rozpočet; requester; regest; grant; funds; intention; budget