Replikace dat - Kocman, Richard (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce se zabývá problematikou replikace dat za pomoci moderních technologií, jako jsou Microsoft .NET Framework 3.5, Microsoft Sync Framework a nástroj pro tvorbu programů Microsoft Visual Studio 2008. Kromě teoretické části obsažené v práci, zde uvádím také několik názorných příkladů způsobů řešení synchronizace dat, a po seznámení čtenářů s moderními technologiemi replikace dat, překládám návod k vytvoření funkční aplikace za použití Visual Studia 2008, který zefektivní a zjednoduší vývoj aplikace.
Data Replication
Keywords: Replikace dat; Sync Framework; ADO.NET; Synchronizace databazi; Data Replication; Sync Framework; ADO.NET; Database Synchronization