Porovnání osobnosti podnikatele a manažera. - Šálková, Romana (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této práce, která se zabývá personálním řízením z psychologického hlediska, je soustředit se na porovnání kompetencí a motivací podnikatelů a manažerů, působících v různých profesích, v přímém vztahu k jejich aktivitám.
Comparison between manager and businessman personality.
Keywords: charakteristika podnikatele; charakteristika manažera; kompetence; motivace; comparison; motivation; manager; entrepreneur