Analýza systému vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybrané organizaci - Filipová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je provést analýzu systému vzdělávání, analýzu nákladů vynaložených na vzdělávání zaměstnanců a navrhnout případná zlepšující opatření, která by mohla Krajská správa sociálního zabezpečení pro Jihočeský kraj použít při své další práci v oblasti vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Krajská správa sociálního zabezpečení pro Jihočeský kraj si uvědomuje, že vzdělávání hraje významnou roli pro zajištění služeb klienta a pro rozvoj podniku. Proto je třeba zajistit sítě odborníků, kteří pracují v různých kapacitách v oblasti správy sociálního zabezpečení a jsou patřičně vybaveny jazykovým vzděláním.
The analysis of the system of education and the development of workers in the chosen organization
Keywords: Vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; školení; organizace; zaměstnanci; Education; employee development; training; organization; employees