Vyhodnocení exploatace sklízecí řezačky Krone Big X 650. - Stejskal, Jan (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá vhodností a využití sklízecí řezačky při sklizni senážních a silážních plodin. A také se zabývá ekonomickým hlediskem.
Evaluation exploitation of field chopper Krone BiG X 650
Keywords: sklízecí řezačka BiG X 650; senáž; siláž; plošná výkonnost; řezanka; field chopper BiG X 650; tame hay; silage; area efficiency; chopped straw