Zmapování sportovních a tělovýchovných spolků pro děti od 11 let - oblast České Budějovice \\ - Průšová, Martina (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce sleduje a zmapovává tělovýchovné jednoty a sportovní kluby, které se věnují dětem od 11 let v oblasti Českých Budějovic, které mohou navštěvovat ve svém volném čase. Cílem práce je zjistit základní informace o sportovních klubech a tělovýchovných jednotách: údaje o náplni, činnosti, struktuře, členské základně a zázemí a zpřístupnit je široké veřejnosti na internetových stránkách. Základní metodou sběru dat bylo dotazníkové šetření. V práci jsem také využila oficiální číselnou statistiku jihočeského krajského sdružení ČSTV. Zodpovědělo mi 29 lidí. Do práce bylo zahrnuto celkem 24 sportovních klubů, kteří se ve své náplni věnují dětské populaci od 11 let. Přehled je veřejnosti zpřístupněn na http://bcsp.ic.cz
Localization of sport clubs for childern at the age from eleven years - region České Budějovice\\
Keywords: volný čas; sportovní kluby; trénink; tělovýchovné spolky; České Budějovice; pubescence; adolescence; leisure time; sports clubs; training; České Budějovice; pubescence; adolescence