Analýza geocachingu v ORP Most a její využití ve výuce zeměpisu - Polívková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou geocachingu na území ORP Most a její aplikací do výuky zeměpisu v návaznosti na Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání, s konkrétním zaměřením na 2. stupeň ZŠ. Hlavním cílem práce je na základě vyučovacího obsahu RVP pro výuku zeměpisu na 2.stupni ZŠ vybrat z provedené analýzy v ORP Most ty keše, které se tematicky dají zařadit do konkrétního vzdělávacího obsahu předmětu zeměpis v rámci RVP a tím být aplikovány a využity ve výuce.
Analysis of geocaching in Most MEP and its application in the teaching of geography
Keywords: geocaching; zeměpis; ORP Most; Rámcový vzdělávací program; geocaching; geography; Most MEP; Framework Educational Program