Vytvoření a ověření zásobníku drobných pohybových her na 1. stupni ZŠ\\ - Paulová, Romana (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá problematikou drobných pohybových her na 1. stupni ZŠ. V teoretické části je popsána hra, pohybová hra, drobná pohybová hra, její rozdělení, význam, zařazení a organizace. Nechybí zde ani charakteristika žáka mladšího školního věku, role učitele, herní metodika a nedostatky v praxi. Praktická část objasňuje metodiku pohybových her, výběr, jejich ověření a doporučení pro praxi.
Creation and verification of reservoir of minor locomotive games at primary school
Keywords: Drobná pohybová hra; pohybová hra; mladší školní věk; učitel; žák.; Minor locomotive game; locomotive game; early scholar age; teacher; pupil.