Ošetřovatelský proces u pacientů s epidurálním katétrem po operaci kolene a kyčle na ortopedické JIP - Vojtová, Marie (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na výzkum ošetřovatelské péče o pacienta se zavedeným epidurálním katétrem po operaci kyčle a kolene na ortopedické JIP a to z pohledu ošetřovatelského personálu i pacientů.
Nursing process for patients with epidural catheter after knee and hip operation in orthopedic intensive care unit
Keywords: Ošetřovatelský proces; Epidurální katetr; Sestra; Pacient; Pooperační analgezie; Nursing process; Epidural catheter; Nurse; Patient; Post-operation analgesia