Marketingová komunikace značky Fair Trade - Blažková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce zkoumá marketingovou komunikaci značky Fair Trade v maloobchodní prodejně Marks & Spencer na Lannově třídě v Českých Budějovicích a jak na tuto kampaň reagují zákazníci prodejny. V první části práce jsou na základě odborné literatury zpracována teoretická východiska, která jsou využita v další části práce. Praktická část je vypracována z pozorování v maloobchodní prodejně a pomocí dotazníkového šetření v místě prodeje Fair Trade výrobků. Závěrem bakalářské práce jsou navrženy změny, které by měly být realizovatelné a přínosné pro maloobchodní řetězec Marks & Spencer.
Marketing Communication of Fair Trade brand
Keywords: marketingová komunikace; podpora prodeje; marketingový výzkum; Fair Trade; marketing communication; sales promotion; marketing research; Fair Trade