Studium možnosti kombinace proenzymoterapie s cílenou chemoterapií a s metabolickým ovlivněním nádorů. - Maierová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2010)
Předmětem této studie bylo objasnit vliv proenzymoterapie, Imatinibu a Karbimazolu na myší melanom B16-F10. Terapie byly srovnány a byly zkoumány jejich potenciální kombinace. Dále byl zhodnocen efekt beta glukanu na melanom a jeho kombinace s proenzymovou terapií.
Study of posibility of combination of proenzyme therapy with targeted chemotherapy and metabolic interference of tumors.
Keywords: proenzymoterapie; Imatinib; Karbimazol; beta glukan; melanom; proenzyme therapy; Imatinib; Carbimazol; beta glucan; melanoma