Lexikální kreativita v inzerátech a v reklamě - Vávrová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce se zabývá jevy ve slovní zásobě francouzské reklamy, konkrétně jazykovými prostředky v inzerátech vybraného francouzského tisku. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou.
Lexical creativity in advertisements
Keywords: francouzské reklamy; inzeráty; tisk; French advertising; advertising texts; press