Vývoj elektronické regulace otáček dmychadla automobilového topení - Zikmund, Petr (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá vývojem a realizací zařízení pro automatické ovládání dmychadla automobilového topení stojícího nebo pomalu jedoucího automobilu v závislosti na otáčkách motoru. Součástí je stručný popis mikroprocesoru firmy Atmel AT89C2051\copyright{}, popis stabilizátoru napětí a možnost využití zařízení.
Development of electronic regulation of fan revolution of the car heating