Ženský sbor Regina Vodňany - Váchová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2015)
Má bakalářská práce je zaměřena na ženský pěvecký sbor Regina z Vodňan. Důraz je kladen především na vznik a historii tohoto souboru, jeho úspěchy, aktivity a cíle. V souladu s co nejvěrnějším popisem daných cílů je celý text rozčleněn do několika kapitol. Osobnosti paní Romany Rédlové, zakladatelce a nynější sbormistryni tohoto souboru je věnována samostatná kapitola. V těch následujících je pak popsán průběh běžné hodiny sboru, výuka vícehlasu a metody rozezpívání. Seznamy koncertů, vystoupení a soutěží ve kterých Regina participovala, jsou k nahlédnutí v příloze. Stejně tak repertoár sboru a fotografie.
Women's choir Regina Vodňany
Keywords: sbor; Regina; amatérský; Vodňany; zpěv; choir; Regina; amateur; Vodňany; singing