Profesní a osobní život učitelky MŠ - Babirádová, Nela (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá vlivem profese pedagoga mateřské školy na jeho osobní život. Hlavním cílem práce je zmapovat, jaké vlivy na pedagoga působí a přiblížit konkrétní vlivy, které na něj působí. Teoretickou část tvoří kapitoly o profesi pedagoga a osobnosti pedagoga. Metodologie popisuje použité výzkumné metody při výzkumném šetření. Praktická část je zaměřena na seznámení s výsledky výzkumného šetření, pomocí polostrukturovaných hloubkových rozhovorů.
Professional and personal life of teacher in preschool
Keywords: učitel; osobní život; profese pedagoga; učitel mateřské školy; vliv profese; teacher; personal life; teacher of pedagogy; teacher in preschool; influence of the profession