Inventarizace učebnic pěstitelských prací a chovatelství na druhém stupni ZŠ - Brožková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2021)
V rámci diplomové práce byla provedena analýza didaktické vybavenosti a porovnání obsahové stránky učebnic pěstitelství a chovatelství, které se aktuálně pro výuku předmětu na druhém stupni základních škol využívají. Do výzkumného šetření bylo na základě orientační dotazníkové sondy v prostředí základních škol zařazeno 12 učebnic.
Inventarization of breeding textbooks for lower secondary schools
Keywords: základní škola; učebnice; pěstitelství; didaktická vybavenost učebnic; obsah učebnic; primary school; textbook; cultivation; didactic quality of textbooks; content of textbooks