Hodnota manželství a její reálná ohrožení v prvních letech manželského života jako výzva pro sociální práci - Sladká Kocková, Petra (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce bude zjistit hodnotu manželství a její reálná ohrožení v prvních letech manželského života jako výzva pro sociální práci.
The value of marriage and its real threatnes in first years of married life as challenge for social work
Keywords: církevní sňatek; civilní sňatek; manželství; rodina; krize v manželství; láska; soužití muže a ženy; problémy v manželském životě; sociální práce; sociální poradenství; katolická církev.; church marriadge; civil marriadge; marriadge; family crisis of marriadge; love; married life; problems in marriadge; social work; social advices; catholic church.