Optimalizace digitálního záznamu obrazu u nízkonapěťového elektronového mikroskopu LV EM5 - Langhans, Jan (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato magisterská práce je zaměřena na optimalizaci obrazu nízkonapěťového transmisního elektronového mikroskopu (LVTEM), popis konstrukce mikroskopu a srovnání odlišností nízkonapěťového a klasického transmisního mikroskopu s důrazem na záznam a zpracování obrazu.
Low voltage electron microscope LV EM5 - digital imaging optimalization
Keywords: LVTEM; TEM; zpracování obrazu; LVTEM; TEM; images analysis