Úvod do programu wxMaxima - Filip, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Obsahem této práce je vytvoření stručného, ale kompletního úvodu do práce s programem wxMaxima při výpočtech na úrovni základní a střední školy. Práce je doplněna o ukázkově řešené příklady a také o ukázková videa pro názornější a rychlejší představení vybraných úkonů a operací prováděných s programem.
Introduction into wxMaxima
Keywords: wxMaxima; analýza; algebra; příkazy; wxMaxima; calculus; algebra; commands